Hello Greece

Arkivbild
 
Hej!! 
Idag åker jag till Rhodos ju och det ska bli såå skönt! Har tidsinställt två eller tre inlägg så bloggen inte står helt tom. Sen orkade jag inte tidsintälla någramer hah. 
Nu måstejag packa det sista! PUSS
 


Bondelid

 
Har ju helt glömt bort att visa er de här två jag fick av mamma för en månad sen! En svart och en vit och behöver jag säga något mer än att jag älskar dem?
 
Bion igår var hur bra som helst! Filmen levde verkligen upp till förväntningarna och jag tycker att alla ska gå och se den om ni inte har gjort det! Grym!
 Idag ska jag ut till sommarstugan nu på förmiddagen och fira Albin igen för idag kommer farmor och farfar och min faster dit! Så det blir jättekul! 
 
Ni får ha det så bra så hörs vi ikväll! PUSS!


Längtan till London

Jag skulle mer än gärna åka hit igen! Lätt den bästa resan jag hittills varit på!
 
Hej! I skrivande stund så har jag jättebråttom, ska ner på stan och fylla på ett busskort och sen ska jag och några kompisar åka in till Örebro och titta på bio! The heat ska vi se, har sett trailern och tycker den verkar vara jättekul så hoppas den lever upp till förväntningarna! 
imorgon så ska jag tidsinställa inlägg, för ska åka till Rhodos på söndag!! Gaah längtar! Upptäckte nämligen idag på idrotten att jag har vitast ben i min klass.. Haha! 
Men nu måste jag verkligen skynda mig! Hejdå PUSS!


I'm back bitches, and I know everything. -A

Arkivbild för har lite tomt på bilder nu.. 
 
Hej!! 
 
Är tillbaka nu och hoppas jag ska ha orken och lusten att blogga.. Haha! Har bytt design också haha och den här ska jag ha läänge! 
 
Såå, idag började jag skolan igen.. Nian!! Sjukt! Känns för det första som om vi bara har haft en veckas lov haha för det var inget konstigt eller så att träffa alla igen som man inte har träffat under sommaren, och för det andra så känns det som igår man började sjuan och tittade upp på dem här jättestora niorna och det kändes som man aldrig skulle bli så stor hahah. 
Idag gjorde vi ändå inte så jättemycket. Men vi slutade halv fyra och det var ju riktigt kul!! :))) Första skoldagen och allt.. Efter skolan i alla fall åkte jag till sommarstugan och firade lillebror som fyller idag. Tårta<3<3<3 
Nu är jag i alla fall hemma igen och tittar på Pll. Därav rubriken haha. 
 
Bloggar imorgon igen! PUSS!


-

Hej! Vet att uppdateringen suger men jag tycker inte att det är så kul själv att läsa bloggar och så ar dem in gjort någonting. Men börjar skolan igen på torsdag och då ska jag försöka dra igång bloggen igen med massa nytt! Så hörs då! PUSS


And in my hour of darkness she is standing right in front of me, speaking words of wisdom - Let it be

Haha skrev i ett inlägg förut att jag inte tyckte om te och nu har jag två olika inlägg med en bil på te like what's going on here?
 
 
Heej!! 
 
Får ni ibland dagar då ni vill skrika från botten av era lungor och släppa alla känslor man har låångt inom sig? Idag är det en sån dag för mig. Jag vill berätta för alla att jag inte mår bra längre och jag inte vet vad jag ska göra men jag vill inte tynga ner dem med mina bekymmer. Jag önskar jag kunde glömma allt en stund. 
 
Nog om det nu!! Skolan börjar om nio dagar nu. Längtar faktiskt tillbaka. Den här sommaren har inte varit en av de bästa. Även om det har varit jättekul vissa dagar så var förra sommaren mycket roligare. Den här sommaren har jag inte mått bra i mig själv vilket också har resulterat i att jag inte har gått ut ur mitt rum. Har faktiskt bara haft på mig shorts två gånger för har skämts över mina ben lol. Känner att det här blev ett deppigt inlägg men om man har varit själv hela dagen, inte har något gott hemma över huvudtaget och att jag inte kan åka till london det 11 november och gå på världspremieren av catching fire så kan man faktiskt bli lite depp. 
 
 


Angry Birds

 
Hej på er! 
Idag har jag träffat Matilda en stund på eftermiddagen. Vi gick och plockade hallon och sen gjorde vi en kladdkaka. Hallonen var jättesura och kladdkakan smakade inte kladdkaka eftersom någon *host jag* sa till Matilda att vi skulle ställa in den i ugnen en liten stund till så den blev inte alls kladdig.. Hahaha! Aja det var kul i alla fall! Nu tänkte jag ta och börja om på Pretty little liars, jag och matilda tittade på första avsnittet på säsong ett idag så tänkte ta och titta på det! 
Det är bara två veckor kvar av sommarlovet :(( Får tröstamig med att jag har en extravecka eftersom jag åker till rhodos två dagar efter skolan börjar!
 
Ni får ha det så bra! PUSS


20130806

 
Hejsan bloggisen!
 
Idag har det varit en bra dag!! Träffade Cassandra som jag inte träffat på jättelänge så det var verkligen kul! Vi åkte in till Örebro och köpte mat på donken, sen så gick vi till stadsparken och åt upp det, sen började det duggregna lite så vi gick omkring lite.. Tittade i affärer och så! Jättemysigt och kul! 
 
Nu, min vänner, ska jag duscha! Så vi hörs imorgon! PUSS
 
 


10

La syskonskara lel
 
Jag är världens osocialaste men samtidigt världens socialaste människa
 
Jag har flera kompisar i USA. Tre skriver jag med varje dag och speciellt en är väldig nära med mig. Vi har aldrig träffats men vi smar med varandra m.m.. 
 
Jag har komplex över allt på min kropp 
 
Jag kan vara ganska rebellisk av mig haha
 
Jag berättar aldrig hemligheter 
 
Jag är ibland öpen som en bok men oftast så är jag stängd haha
 
20 dagar till Rhodos yeey 
 
Tröttnar väldigt fort på bloggar och att blogga  
 
När jag blir vuxen vill jag bo i New york eller San francisco och jobba som fotograf för vogue. Haha in your dreams typ 
 
Jag älskar full house haha lol
 
 
 
 


i'll be fine

 
Hellu. 
 
Nu är jag tillbaka till Sverige igen. Det var faktiskt roligare än vad jag hade väntat mig! Och maten, asså omg. För er som inte vet så älskar jag nog mat mer än allt annat här i världen. Och på båten var maten gudomlig. Gick och hämtade mer tallrikar hela tiden lol. Finland i sig var väl kul. Det var ju typ som stockholm hah så det var okej. Tog inte så mycket bilder faktiskt, bara på fredagen och lite i lördags och igår, men bilderna kommer upp i inlägg här framöver! Visar vad jag köpte också kanske imorgon eller något. Köpte inte alls mycket men jag kan ju visa vad jag köpte! 
 
Btw, min mamma sa lite sådär random på båten att hon har haft Rihannas parfym hur länge som helst här hemma utan att berätta det för mig... Så nu har jag övertagit den haha och den doftar gudomligt. haha. 
 
Hörs senare babes! Gud vad töntigt det där lät haha


Cavemen don't need brains

Tycker inte ens om te så fattar inte varför jag drack det idk. 
 
Hej på er! Idag så åker jag båt till Finland.. Och ni som känner mig väl vet att jag hatar båtar väldigt mycket. Så det kommer inte bli kul för fem öre den här resan. Men jag får försöka ha det så kul som det går! Kommer inte komma upp några inlägg för har inte orkat tidsinställa, men tar med kameran så kommer komma upp bilder när jag kommer hem igen! 


Bioo

 
Heej! I dag så ska jag åka in på bio med Terese! Vi ska se monsters university hahah. Det blir säkert bra! Sen så ska jag städa mitt rum idag för det är verkligen stökigt nu.. Men ni får  ha det så bra! PUSS