Bekännelser

-Tidsinställt inlägg- 
 
Bild tagen från Fridas blogg
 
Som många säkert redan vet så är jag besatt av The hunger Games. Jag har tillochmed drömt att jag var med i spelet och blev dödad av Katniss. 
 
Jag är så sjukt jäkla taggad till gymnasiet. Kan erkänna att när jag gick på Karlsäng så var jag lite rädd för att börja gymnasiet, men nu när sommarlovet har börjat har jag blivit mer och mer taggad för var dag som går och att få börja om från början. Självklart kommer jag sakna min gamla klass också, världens bästa ju.  
 
En av mina guilty pleasures är att titta på tingeling filmerna. Hahahaha kan inte fatta att jag berättar det. 
 
Jag äter inte nötkött och fläskkött. Mest för att jag blir så extremt jäkla äcklad av det. Speciellt fläskkött. Sen så tycker jag såklart syndom djuren också. Det jag äter nu är kyckling och fisk & skaldjur, självklart tycker jag synd om de djuren också, men kände att det var bättre att trappa ner lite i taget och sen bli helt vegetarian när jag blir lite äldre och flyttar hemifrån. Blir också lättare när mamma och de lagar mat eftersom de inte är vegetarianer. 
 
Jag har väldigt svårt att hata personer. Däremot kan jag tycka illa om personer, men just när det kommer till hata, skulle till exempel aldrig få för mig att skriva eller säga till en kompis som jag bråkar med att jag hatar den. Sen självklart har jag kanske råkat säga till någon av mina bröder att jag hatar han när vi har bråkat, men jag tar tillbaka det direkt.
 
 
Jag vill resa mycket när jag blir äldre. Drömmen just nu är att åka till Afrika på safari. Se tigrar (favoritdjuret) och massa andra djur. Sen att få se olika miljöer och kulturer skulle vara väldigt roligt för vi här i Sverige har ett helt annorlunda levnadssätt än de flesta i andra kulturer.
 
Jag har ett extremt dåligt tålamod. Orkar aldrig vänta på någonting och vill att allt ska ske direkt. 
 
Första gången jag åkte flygplan var jag 13 år. Nej tolv, men fyllde 13 när vi var nere i Turkiet. Ska dit igen om ganska exakt en månad, samma stad också. Så mysigt där. Längtar som fasen. 
 
Min kändiscrush at the moment är Ansel Elgort. Jag dör varje gång jag ser en bild av honom, haha.
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: