And I don't want to go, but it's time to leave

 
 
Hejsan!
 
Jäklar vad länge sen det var! Har haft ganska mycket saker att fixa med och en del personliga grejer men nu är det lite bättre och jag har bestämt mig att börja blogga igen! Var ärligt talat ganska skönt att lägga bloggen åt sidan ett tag. 
 
Mycket har hänt sedan sist, jag har bland annat slutat nian. Saddest moment in my life, på riktigt. Vet inte hur mycket jag har gråtit över att lämna världens bästa klass bakom sig. Önskar man kunde dra tillbaka åren lite, haha. Men som sagt, nu är det sommarlov ock även om jag inte har sett fram emot sommarlovet lika mycket i år, är det skönt att vara ledig och bara njuta i några veckor. Har mycket planerat inför sommaren och har redan börjat bocka av en del grejer på ska göra-listan, i lördags hade jag grillkväll hemma hos mig, vi var nio stycken och vi hade det förjäkla kul! Lyckades tränga in oss alla i mitt lilla rum vilket resulterade att min säng gick sönder, haha. 
 
Idag träffade jag först Nathalie och sen gick vi hem till Frida och pratade, mysigt var det! Vi gick till Ica och köpte vattenmelon och choklad och gick igenom bilder från klassresan, världens mysigaste klassresa var det. Vi åkte till stockholm och gick på grönan och sen sov vi ute i Luddes sommarstuga. Det var två tält vi skulle sova i, men jag och några andra sov ute på sofforna. Eller jag sov haha, de andra var vakna. 
 
Juste, i onsdags var det Body&Brain i skolan, och jag kan med stolthet säga att min klass vann tredje året i rad! Bästa. 
 
Nu så har ni fått lite update om vad som har hänt i mitt liv de senaste veckorna, nu ska jag fixa ny design och så hörs vi imorgon! 
 
♥♥♥♥♥♥♥


Postat av: KMStyle
2014-06-21 - 14:26:16

fin bild på solnedgången :)

URL: http://kmstyle.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: