sista dagen i juni

Är så himla glad just nu! Kom in på förstahandsvalet på gymnasiet och känner bara en stor lättnad i kroppen. Nu kan sommarlovet börja på riktigt för jag har varit jättenervös i flera veckor nu att jag inte skulle komma in, även om jag kom in på preliminärt. 
Nog om det, vaknade vid halv tio idag och gick en lång pw nästan direkt jag vaknade, finns inget bättre än att gå powerwalks på mornarna! Sen städade jag mitt rum, har varit utan ben på min säng i ett par veckor men pappa fixade nya idag så nu är det så fint igen! Var fult med en säng på golvet förstår ni. 
 
När mamma slutade jobbet åkte hon, jag och mormor till örebro. Jag köpte en mixer eftersom jag var trött på våran stavmixer. Den är rosa dessutom så vem behöver klaga? ;)
Fick också med mig ett par svarta skor hem och en bikini som jag har tittat länge på och tycker är rikigt cool, kanske inte den bästa att bada i, men kommer sola i den när jag åker till Turkiet!
 
Nu ska jag titta på Sex and the city (bästa serien!!) , har haft migrän hela dagen så ska lägga mig tidigt, för en gångs skull, brukar alltid lägga mig vid tre när jag har bestämt att jag ska lägga mig tidigt i alla fall.  
 
Puss Alice
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: