So is it wrong to dance this line

Okej jag ser så jävla ful ut på bilden men jag hade precis lämnat
världens bästa klass bakom mig så tvingade på mig ett leende
och därför ser jag ut som en uppsvullen ballong. 
 

Idag jobbade jag till 16 och sen träffade jag Miranda en stund. Skulle egentligen åkt till Örebro men var så himla trött så orkade inte. Som sagt träffade jag Miranda och vi gick först och åt mat och efter det gick vi och köpte munkar och tuggummi på konsum. Efter det gick vi till Blåsut och köpte dricka och sen gick vi till Ica och köpte mer mat och gick hem till Miranda och åt tacos. Så aa har ätit ganska mycket idag och är fortfarande mätt. 
 
En liten rolig grej som Miranda och jag pratade idag om är att hon brukar kalla mig fostersyster för alltid när vi var mindre bodde hon hos mig om dagarna varannan vecka. Hon kom när hon ätit frukost och gick hem sent på kvällen. Mirandas mamma sa det till och med till våran lärare i sexan när vi skulle börja nya klasser. Så aa nu vet ni det varsågoda att anteckna. 
 
 Från klassresan
 
När jag kom hem från Miranda somnade jag en liten stund och nu sitter jag här och har precis ätit jordgubbar. Asså jag skäms nästan över hur mycket jag har ätit idag, hah måste sluta äta så mycket. 
Imorgon ska jag till Ane på kvällen, det är några mer tjejer som ska dit och vi ska grilla (mat igen haha), ska också sova ut imorgon, har inte svit ut på flera dagar, jobbar inte så det är riktigt nice! 
 
Vi hörs mer imorgon, nu ska jag sätta på film. 
 
Puss alice.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: