Ny blogg

Jag har tröttnat ganska mycket på blogg.se på senaste tiden vilket har gjort att jag inte har bloggat så mycket. Jag läser många bloggar som bloggar för portalen for.me och provade att göra en blogg där som jag nu har bestämt mig att fortsätta blogga på. Ni kan trycka på texten eller bilden om ni vill komma till min nya blogg.
Sen så kanske det är jättedåligt och jag kommer tillbaka till blogg.se, men just nu känns det jättebra!
 


We are golden

Några oredigerade bilder från idag
 
Hej! 
Helgen har varit helt okej, var ledig idag så det var jätteskönt med en extra dag ledigt. Jag har pluggat idag och jag börjar acceptera tanken på att jag kommer på F på matteprovet imorgon haha. 
Igår var jag och några kompisar iväg och tittade på bio. Boktjuven såg vi och den var riktigt bra! Handlade om andra världskriget och var jättebra gjord och så. Har så svårt att titta på filmer som är filmade på ett visst sätt, men som sagt var den här jättebra gjord! 
Nu ska jag hoppa in i duschen, så hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi! Puss och kram!


Long time no see

 
Nu är det nästan en månad sen jag bloggade.. Jag är dålig jag vet. Jag har bara haft så mycket annat att tänka på och som jag har prioriterat före bloggen. Nu är jag i alla fall ledig i tre dagar så ska försöka blogga mer nu! Imorgon tänkte jag fotografera lite för snön har ju gått bort! 
Just nu lyssnar jag på Someone else av Miley! Ska ju på hennes konsert i maj och har inte lyssnat på hennes album än så började lyssna idag! Tycker att alla hennes låtar är grymt bra! 
 
I lördags var jag ju på Avicii! Det var den bästa konserten jag någonsin varit på, och jäklar vilket drag! Sjukt bra! Läger upp bilder från konserten om några dagar och berättar lite mer från när jag var i Stockholm. Ska gå och titta på Let's dance nu! Puss och kram!